boendemedmera.blogg.se

Hej! Jag som bloggar heter Claudia Wörmann och arbetar med bostäder i mitt dagliga yrkesliv. Det finns ingen roligare bransch att arbeta i. En bransch där ekonomi möter känslor, och som engagerar och berör människor oavsett bakgrund. Alla bor, oavsett om det är en koja i skogen eller en våning högst upp. Jag blandar tankar och funderingar helt fritt. Åsikterna är mina egna. Kom gärna med input, det är roligt med diskussion! Välkommen!

Ingen bästaste Facebookuppdatering

Boende Permalink0
Det har kommit ett helt nytt vokabulär - bästaste sällskapet till exempel. Detta är ganska vanligt på Facebook. Märkligt. Eller kanske inte - en jättearena för den som söker bekräftelse, och vill dela med sig av delar av sitt liv. Det gör jag med. Men man kan ju reflektera över och undra över om jag verkligen vill ta del av exakta sekunder och personliga rekord på en sträcka via Runkeeper där jag aldrig varit än mindre kommer att vara. När blev det legitimt liksom? Och varför läser man så sällan om det motsatta;  Ate 7 482  calories during 10 hours.   
 
Och samtidigt mår en generation unga allt sämre. Jag vill säga till dem som mår dåligt och sannolikt ännu sämre efter att ha läst alla käcka uppdateringar att:  vet ni, det där är liksom inte verkligheten. Bakom allt detta finns något annat, en vardag med dammråttor och räkningar som ska betalas och kanske till och med ett vokabulär som innefattar ord som allra sämstaste!
 
Men det kommer liksom inte till detta, någonstans. För vem vill läsa en uppdatering som till exempel den här: Dramat i kylskåpet.
I morse när jag vaknade gick jag ned för trappan. Jag borstade tänderna. Kaffet var slut. Läste tidningen. Öppnade kylskåpet och såg att osten som jag nyss köpt låg där utan plast och att den hade torkat. I kanterna! Ve och fasaste! Det var det jävligaste!
 
 
 
 
 
Till top