boendemedmera.blogg.se

Hej! Jag som bloggar heter Claudia Wörmann och arbetar med bostäder i mitt dagliga yrkesliv. Det finns ingen roligare bransch att arbeta i. En bransch där ekonomi möter känslor, och som engagerar och berör människor oavsett bakgrund. Alla bor, oavsett om det är en koja i skogen eller en våning högst upp. Jag blandar tankar och funderingar helt fritt. Åsikterna är mina egna. Kom gärna med input, det är roligt med diskussion! Välkommen!

En sydamerikansk ögonsjukdom

Boende Permalink0
 
En släktings bekant, vi kan kalla honom Sven träffade sitt livs kärlek på en resa i Sydamerika. Flickan som blev föremål för inte bara Svens kärlek utan ett helt långt äktenskap reste mest till Sverige på besök ibland.  de trivdes ganska bra i hennes hemland.
 
Så småningom tilltog Svens hemlängtan och de valde att bosätta sig i Sverige. Det gick bra, kvinnan var ju så tillvand Sverige efter många härliga (sommar)resor hit. de njöt av naturen och den friska luften. Bosatte sig i en klassisk röd stuga med vita knutar.
 
När de varit här några månader och hösten kom fick vi veta att kvinnan tyvärr drabbats av en ögonsjukdom. Idoga tester genomfördes och alla var naturligtvis bekymrade, det var varken grön eller blå starr.
 
I december fick vi veta. Och blev lättade. Kvinnan hade drabbats av det svenska novembermörkret. Symptomen var nämligen: alla färger har försvunnit.
 
Ciao Amigos!
Till top