boendemedmera.blogg.se

Hej! Jag som bloggar heter Claudia Wörmann och arbetar med bostäder i mitt dagliga yrkesliv. Det finns ingen roligare bransch att arbeta i. En bransch där ekonomi möter känslor, och som engagerar och berör människor oavsett bakgrund. Alla bor, oavsett om det är en koja i skogen eller en våning högst upp. Jag blandar tankar och funderingar helt fritt. Åsikterna är mina egna. Kom gärna med input, det är roligt med diskussion! Välkommen!

Stockholm vann!

Boende Stockholm Permalink0
Varje år koras en vinnare i tidningen Fokus ranking av samtliga närmare 300 kommuner i Sverige.  I år vann Stockholms kommun!
 
Visst, säger cynikern  i mig - grattis till alla som redan bor där, och beklagar alla som inte gör det men som vill.
 
I innerstan kostar numera en bostadsrätt närmare 90 000 per kvadratmeter. Tittar på  mitt köksbord, ganska stort, cirka 2 kvadrat, lägger jag det på golvet i innerstan och stansar ut motsvarande yta får jag alltså betala 180 000,  det svindlar.
 
Och jag säger än en gång: Grattis till alla som redan är inne på bostadsmarknaden i Stockholms kommun! Och stackars alla som knackar på och vill hit för att leva, verka, och arbeta samt på något sätt bo  i kommunen där det är allra allra bäst att bo i hela Sverige.
 
 
Till top